پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

قیمت دانیال اسماعیلی فر در تراکتور، ۲۸ میلیارد + ۲۰۰ هزار دلار

دانیال اسماعیلی‌فر با تراکتور به توافق نهایی رسید و باشگاه تبریزی به زودی از این مدافع راست رونمایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانیال اسماعیلی‌فر از جمله بازیکنان اصلی پرسپولیس در دو فصل اخیر بود. مدافع راستی که هر چه از دوران حضورش در پرسپولیس گذشت، حتی بدون رقیب هم نتوانست نقشی کلیدی در تیم بر عهده بگیرد. با پایان لیگ بیست و سوم اما اخباری مبنی بر توافق اسماعیلی‌فر با تراکتور شنیده شد که گویا درست بوده و طرفین برای آغاز همکاری به توافق رسمی رسیده‌اند.

اسماعیلی‌فر سابقه پوشیدن پیراهن تراکتور را در کارنامه دارد. او چند سال قبل برای گذراندن خدمت سربازی به تبریز رفت و یک فصل و نیم پیراهن تراکتور را پوشید. انتقال قبلی دانیال به تراکتور البته حواشی چندانی نداشت؛ چرا که او از ذوب‌آهن و به عنوان سرباز به تبریز رفت و البته مبلغ بالایی هم به عنوان دستمزد دریافت نکرد.

این بار اما ماجرا تفاوت بسیاری با انتقال قبلی او دارد. اسماعیلی‌فر از پرسپولیس راهی تراکتور شده و البته شایعه درباره مبلغ قرارداد او هم فراوان است. آخرین خبر از یک منبع موثق در باشگاه تراکتور این است که اسماعیلی‌فر قراردادی ۲۸ میلیاردی امضاء کرده و البته به جز این، ۲۰۰ هزار دلار هم جداگانه دریافت خواهد کرد.

با توجه به قیمت فعلی دلار، تراکتور برای جذب اسماعیلی‌فر ۴۰ میلیارد هزینه کرده است. مبلغی که ۱۶ میلیارد بیشتر از عدد پیشنهادی پرسپولیس به او است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر